SlenderMan

SlenderMan 3.6

Sidderen van spanning met Slender op je smartphone

De gratis horrorgame Slender is nu ook beschikbaar voor Android, in de vorm van SlenderMan. Het mobiele spelletje combineert de bekende elementen van Slender tot een griezelig geheel. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Slender-gameplay op je telefoon

TEGEN

  • Weinig audiovisuele aankleding

Gemiddeld
6

De gratis horrorgame Slender is nu ook beschikbaar voor Android, in de vorm van SlenderMan. Het mobiele spelletje combineert de bekende elementen van Slender tot een griezelig geheel.

Zoals je gewend bent van Slender, ga je in SlenderMan op zoek naar een reeks briefjes met daarop onheilspellende boodschappen geschreven. Terwijl je dit doet zit een tenger figuur je op de hielen. Kom te dicht in de buurt van het enge schepsel en je bent game over.

Ondanks de zelfde opzet, is SlenderMan geen exacte kopie van Slender. Het statische beeld wanneer de tengere man in je buurt komt is verdwenen en de angstaanjagende gedaante verschijnt nu op willekeurige plaatsen met zijn handen naar jou uitgestoken.

Rondlopen in het donkere bos van SlenderMan is al eng genoeg, wat versterkt wordt door de wat knullige controls. Voor- en achteruit lopen doe je met 2 aparte virtuele knoppen, met je linkerhand kijk je rond en om te rennen gebruik je weer een andere knop. Deze interface neemt tevens een kwart van je scherm in beslag, waardoor er minder ruimte is voor het spannende schouwespel van SlenderMan zelf.

SlenderMan voor Android is misschien niet even goed als de originele Slender, maar weet de spanning aardig over te brengen naar je smartphone. Krijg je maar geen genoeg van Slender? Probeer dan 1 van de vele andere Slender-geïnspireerde games.

SlenderMan

Download

SlenderMan 3.6